Magyarság megmentéseARANYKOR
TEMPO Párt
MAGYARSÁG MEGMENTÉSE
A MAGYAROK MEGMENTŐJE
JÁSDI KISS IMRE ANYAGAI
AZ ARANYBULLA MAGYAROK EGYETLEN ALKOTMÁNYA
MAGYAROKON MÚLIK A FÖLD JÖVŐJE
SZENT GRÁL
A MAGYAR TUDÁS HATALOM
MAGYAROKNAK KÖTELEZŐ
HOGYAN JUTOTTUNK EL IDÁIG?
HÁBORÚ A NEMZET ELLEN
VESSZEN TRIANON
MAGYARORSZÁG SZÁNDÉKOS, ÉS MÓDSZERES TÖNKRETÉTELE
MAGYARSÁG MÚLTJA JELENE ÉS JÖVŐJE
A MAGYAR NYELV
ROVÁSÍRÁSUNK
VILLÁS BÉLA VIDEÓI
BALOGH BÉLA VIDEÓI
PAP GÁBOR VIDEÓI
SZÁNTAI LAJOS VIDEÓI
VILÁG PANORÁMA SZANISZLÓ FERENC
VIDEÓK
VERSEKBemutatkozik a TEMPO Párt

A TEMPO Pártot 14-en alapítottuk 2007-ben . 2008 év elején jegyezték be 2850-es lajstromszámon a Bács-Kiskun Megyei Bíróságon, mint országos hatáskörű pártot. A párt mostani taglétszáma 15 fő, jelenleg is minden alapító tagja a pártnak. Taglétszám bővítést továbbra sem tervezünk, mivel elvben minden politikai párt működését rendeletileg betiltottam, így a sajátunkét is, mely rendelet érvényre juttatása folyamatosan zajlik.

A választáson történő indulásunk is ennek a magasztos célnak van alárendelve. A párt tagjairól és tevékenységéről, céljairól - az Apostoli Magyar Királyság teljes térnyerése - a honlapjainkon részletesen tudtok tájékozódni (elszámoltatás, gazdaság, Szent Korona Bank alapítás, elektronikus fizetőeszköz kibocsátása és hozzáférhetővé tétele, alanyi jogon járó feltétel nélküli alapjövedelem folyósítása) Stk. A választási programunk, melyet alább közzéteszünk, a www.tempopart.hu honlapon megtalálható programunkon alapszik, annak aktualizált változata.

Az említett program számos pontját és más új elemeket is már parlamenten kívüli pártként megvalósítottunk. Rajtunk kívül egyetlen egy párt sem rendelkezik komplett államirányítási programmal, illetve nem is képes azt sem kidolgozni, sem megvalósítani (az újraélesztésre nem képezték ki őket). A politikai pártok kivétel nélkül identitászavarban szenvednek, hiszen nem tudják magukat meghatározni, mivel a Történelmi Alkotmány jogfolytonosságáról beszélnek, sőt azt az új alaptörvénybe bele is foglalták, viszont a Történelmi Alkotmány nem ismeri a pártokat.

A FIDESZ kampány és a tényleges tevékenységük csak a rezsicsökkentésről és a trafikmutyiról szól, az MSZP a kétkulcsos adóval és Simon Gáborral kampányol, a JOBBIK pedig úgy akarja megoldani a cigánykérdést, hogy a gárdistákkal masíroztat. A többi pártnak pedig abszolút nincs programja, ezért felajánljuk a részükre, hogy a honlapjainkon lévő dokumentumainkat, sőt a teljes államirányítási programunkat forrásmegjelöléssel szabadon használhatják.


Mi már választottunk !!!!


Kép

Borbély József

Pártelnök

A TEMPO Párt programjával összhangban az Apostoli Magyar Királyság visszaszerzi a törvénytelenül elszármaztatott állami vállalatokat és állami földeket, közműszolgáltatókat. Elsőként az OTP-t és a MOL-t, valamint a 24 agrárgazdaságot (12-t az MSZP-sek, 12-t a FIDESZ-esek kaptak, nyúltak le illetve adtak maguknak). A szerződések semmisek, így a Ptk. 234.§ (1.) szerint nem kell külön eljárást indítani, az illetékes hatóság saját hatáskörben rendezi. A Kossuth Holding Nyom.396/2003.-as számú büntetőeljárásában érintett vezetői akarják megszerezni a takarékszövetkezetek 1000 milliárd forintját, és a többségi irányításukat az általuk irányított Szentgál és Vidéke Takarékszövetkezeten keresztül, Hetzman Béla vezetésével, aki a polip XIII.-as bűnszervezeti ábra egyik főszereplője Simicskával és dr. Magyari Józseffel az élen.

Részletek: http://tempohirek.com/news.php?readmore=505

 

A TEMPO Párt bemutatkozó sajtótájékoztatója:

2007.12.17. https://www.youtube.com/watch?v=g16cEIf-9Wo

 

MI NEM TŰRJÜK !

TI SE TŰRJÉTEK !

 

2018-as Választáson induló jelöltjeink, kérjük támogassák őket aláírásukkal, és szavazataikkal! Köszönjük!

KépKép

Kép

 

 www.magyarsagmegmentese.sokoldal.hu
Tetszett ez az oldal? Mutasd meg az ismerőseidnek is!